Cursussen

Ons cursusprogramma – Men is nooit uitgeleerd

De kennis omtrent de balanceer- en diagnosetechniek is in de praktijk maar weinig verbreid. Men leert het niet in de opleiding, zelden op de beroeps- of hogeschool, misschien van een collega of door zelfstudie. Maar dat is geen solide basis voor de praktijk. Dit hiaat sluit ons cursusprogramma omtrent het balanceren: van de theorie van het balanceren tot en met de praktische toepassing in het bedrijf. Voor de universele inzet tot en met de oplossing voor zeer speciale taken.

Van professionals voor professionals: altijd een goede raad
Onze cursusleiders zijn ervaren "balanceerprofessionals". In de praktijk hebben ze veel ervaring opgedaan omtrent het balanceren die ze nu doorgeven aan u. Voor speciale onderwerpen van de balanceer- en diagnosetechniek worden bovendien vakmensen van Schenck RoTec erbij gehaald, die u de kennis overdragen en u rekenschap geven: ook voor uw individuele probleem.

Meerdere malen per jaar organiseren wij een uitgebreide 2-daagse cursus in de nederlandse taal. Neemt u contact met ons op bij interesse en wij zullen u alle informatie toesturen.

Daarnaast zijn er diverse mogelijkheden voor cursussen bij u op lokatie of speciaal voor uw toepassing en rotoren toegespitste trainingen mogelijk.


In Darmstadt vinden over veel andere onderwerpen cursussen plaats, die u via ons of direct in Darmstadt kunt boeken. Natuurlijk geven wij u ook telefonisch advies over scholingsmogelijkheden. Wij bieden individuele cursussen in uw bedrijf, aan uw balanceermachine of speciale cursussen in Nederland, België of Darmstadt aan.